Cos de Dona

Les nenes, les noies i les dones vivim experiències molt específiques per la mateixa naturalesa i diversitats dels nostres cossos femenins. Oferim diferents activitats en femení, per a totes les edats.

órgans femenins_MagnaFranse. Ejaculació Femenina
“Els òrgans femenins i l’ejaculació femenina” per Magna Franse.
1. Gaudeix del teu cicle menstrual
2. Reconeixement del sol pelvià
3. Sexualitat femenina

1. Gaudeix del teu cicle menstrual

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
“Baubo del S. XXI” de Ana B. Camponovo

Oferim un intensiu per navegar sobre el cicle menstrual a partir de les seves fases. Per a cada fase fisiológica posem en joc diferents metáfores i recursos que ens permeten conèixer-la més profundament.

Parlem de la pre-ovulació en relació a l’arquetip de la doncella, la lluna creixent, la primavera. Ens referim al moment de l’ovulació en relació a l’arquetip de la mare, la lluna plena i l’estiu. Per a la pre-menstruació, posem en joc l’arquetip de la xamana, la lluna menguant i la tardor. I per treballar sobre la menstruació, activem l’arquetip de l’anciana, la lluna nova i l’hivern.

·

taller-menstruacio-nenes-adolescents
Apropant el coneixement del cicle menstrual a les noies.

Oferim xerrades i tallers sobre el Cicle Menstrual, Celebracions de la Menarquia i Berenars vermells per donar a conèixer els materials respectuosos per la gestió del sagnat femení. Aquetes activitats són especialment per a les noies, i també per les mares, pares, famílies, educadors i per als nois que hi tinguin interès.

·

Adultes de totes les edats i infants i joves entre els 9 i els 16 anys. 
1a sessió a partir de 2 hores 
150 euros nets la sessió
Tallers continuats fins a 5 sessions 
Forma part de les activitats de la Celebració de la Menarquia 

·

2. Reconeixement del sol pelvià

Acompanyem el procès de l’embaràs en el lloc de treball. Oferim una sessió inicial de resignificació del procès de l’embaràs i de la confiança en la que necessitem estar per prendre totes les decisions que ens afecten. Oferim exercicis per tonificar i flexibilitzar el sol pelvià i un espai de reconeixement i contenció emocional.

Aquest taller ha estat creat en la conjunció de l’equip de CICLES per la sexualitat femenina, format per Maria Escobedo, Emma Moreno i Júlia Sánchez.

1 sessió de 2 hores
150 euros per tallerista

·

3. Sexualitat femenina

Laboratoris d’exploració sobre les vivències femenines i diverses de la sexualitat. En cada sessió hi ha propostes específiques per activar la memória física i emocional, la capacitat d’análisis del que hi ha i la creativitat per dissenyar el que volem i necessitem.

Els temes que abordem són:

La sexualitat i el poder, la história personal, la sexualitat en les relacions familiars i de parella, la fisiologia i representació dels òrgans genitals, la sexualitat i l’actualitat (notícies, dret, debat públic) i finalitzem amb una sessió dedicada a celebrar la sexualitat, normalment vora de l’aigua (mar, riu).

fins a 6 sessions de 3 hores 
200 euros per sessió

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s