Cicle menstrual

Gaudeix del cicle menstrual

taller-menstruacio-nenes-adolescents
Apropant el coneixement del cicle menstrual per totes les edats.

• Coneixem el nostre cos sexuat?: Saps on tens l’úter? Com és? On estan els ovaris? fins on arriba la vagina? El tacte del coll de l’úter? Què és el sòl pelvià?

• La menstruació forma part del cicle de fertilitat humana. Les dones passarem uns 30 anys en edat fértil. Potser 30 anys menstruant?
• El cicle menstrual ens regula en cicles mitjans de 28 dies, com el cicle sinòdic lunar. Una oportunitat d’autoconeixement i salut sexual. Una mesura de temps i de regulació del descans i l’acció, que equilibraria a la societat sencera si ho permetem 😉
• La menstruació és només una de les 4 fases del cicle menstrual. Conèixer el teu cicle complet t’empodera, optimitza els teus recursos i et permet anar a favor de tu mateixa i dels cicles naturals.
• La copa menstrual, les compreses de tela, les esponges marines i el control voluntari del sagnat són mètodes sostenibles, assequibles i saludables per la gestió del sagnat. Al teu abast.
Vols saber-ne més? Ho fem juntes?
635082281 ·:· laciranda@gmail.com

Oferim xerrades, tallers i formacions continuades per navegar el cicle menstrual i comprendre totes les seves fases. Podràs comprendre el paper de la sang menstrual en els anys fèrtils dels nostres cossos, com a part de la sexualitat femenina i com un flux d’equilibri amb la terra que habitem.

Els estudis científics ja reconeixen la capacitat d’auto-regeneració i multipotència de les cèl·lules mare de la menstruació.

cropped-presentacic3b3-cicles
Apropant el coneixement del cicle menstrual a totes les edats.

Nenes, noies, dones, mares, dones madures transitant el climateri i gaudint de la menopausa, a totes ens nodreix posar pau en la nostra relació amb el nostre cos, la nostra genitalitat, els nostres fluids.

·:·

Nens, nois, homes, pares, homes madurs transitant la fi de la vida fèrtil i gaudint de la seva vellesa, per tots i tot@s. També és per a vosaltres. Per compendre, per viure al costat de les persones que estimeu amb més recursos, amb més pau. Per reconciliar-vos amb tants moments que a vegades arriben com la sang, inesperadament?

·:·

Demanan’s el que necessites:

·:·

Maleta menstrual
En totes les propostes ens acompanya la Maleta Vermella i els materials respectuosos per la gestió del sagnat femení. Perquè els coneguis, els puguis tocar i consultar. Perquè els puguis adquirir i introduir a la teva vida.

···:·

Adultes de totes les edats i infants i joves entre els 9 i els 16 anys. 
1a sessió a partir de 2 hores 
150 euros la sessió
Tallers continuats fins a 5 sessions 
Descomptes per a sessions continuades i preus especials per a grups 
Forma part de les activitats de la Celebració de la Menarquia 
Anuncis