RECURSOS

Us oferim un recull de persones referents, recull d’experiències i materials per a seguir explorant en el món de les celebracions rituals.

1. Persones de referència
2. Experiències anteriors
3. Cants

1. Persones de referència

Marianna i Àvia PilarÀvia Pilar i Marianna Doña Loba

Quin plaer fer el primer contacte amb l’àvia Pilar Pacha Pilar i començar a sentir la medicina del silenci, el riure, les paraules i la presència tranquila.

Quina meravella la valuosa tasca d’investigació de Marianna Doña Loba, La Rueda de Izpania és un regal per tots i totes. Una referència per recuperar el sentit de les festes ancestrals a la península ibèrica. A part de l’increïble i constant feina a l’Arboleda de Gaya, Mujeres en pie de paz, i el Consejo de las 13 abuelas indígenas.

JamesCamí Lakota amb James Robideau

La tradició lakota es basa en el compromís espiritual íntim i constant. El ritual de l’Inipi, la Xanupa o la Búsqueda de visió són algunes de les celebracions d’aquesta tradició.

James Robideau, Wicahpi Wicasa, Road Men Sioux, viatja a Catalunya i França de la d’Eloi Ysàs. Podeu trobar més informació a Wicahpi Wicasa – James Robideau visits.

·

Sabiesa femenina amb Mamá Andrea Atekokolli

Mamá Andrea Atekokoli

Mamá Andrea Atekokolli és una Dona Medicina que custodia el “Temple de la Lluna” Likan Ray de la Ilaló a Quito, Ecuador. 

Des del 2014, facilita el Retir de Lluna per a dones a Castellterçol, amb el propòsit de poder acompanyar a dones que puguin custodiar el saber espiritual femení.

.

IMG_9995

Tambor Xamànic amb Jana Runnalls

Jana Runnalls és originària de Glastonbury, Anglaterra, i comparteix la força del seu cant i el poder del seu toc a través de les ensenyances relacionades amb el Tambor Xamànic.

Habitualment, organitza les seves activitats el Centre Solilluna, de Castellar del Vallès.

·

Teatre com a Ritual amb Hector Aristizábal

Hector Aristizábal treballa a partir del Teatre de l’Oprimit, els Contes i la seva pròpia medicina per recrear col·lectivament rituals significatius de sanació, reconeixement de les ferides, renaixement i celebració, amb els col·lectius i poblacions més diverses.

·

2. Experiències anteriors

Consulta la pàgina principal (clicant aquí)

·

3. Cants 

Mujeres de Luna, cercle de Cants amb Júlia Volpe

cants-amb-julia-volpe-estimada

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s