Celebrant les edats

Oferim espais de trobada per celebrar moments específics del cicle de la vida. Totes les nostres cultures ancestrals han ritualitzat el naixement, la mort, l’entrada a la vida adulta. Les celebracions rituals ens ajuden a fer aquestes transicions, o rituals de pas, amb el suport de la comunitat de la qual formem part.

1. Naixement
2. L'arribada de la menarquia
4. Celebrant la menopausa

1. Naixement

El moment del naixement d’una nova vida és un moment de celebració per ell mateix. Igualment, després del part, o al cap dels següents 9 mesos, podem acompanyar-te per celebrar amb tu aquest naixement del nadó i de vosaltres com a mare, pare, parella, família. Hem participat de trobades per enterrar la placenta, amb els cants del tambor i les danses circulars, també hem format part de celebracions on es planta l’arbre al costat de la placenta i es fan batejos amb cava, o ceremònies lakota per presentar el nom del nadó a les direccions. Sobretot estem presents per ajudar-vos a reapropiar-se d’aquest moment de benvinguda, a la vostra manera.

1 trobada a partir de 4 hores 
fins a 30 persones
a realitzar en espais de confiança de la família

2. L’arribada de la menarquia 

Aquesta és una experiència que es dissenya a mesura de les mares, les nenes i les famílies que hi volen participar. En general, es suggereix la importància d’oferir uan xerrada-taller per a cada grup (amb dinàmiques i explicacions específiques); un temps per la celebració entre les nenes i les madrines (al riu, mar, etc.) i una experiència conjunta de tancament que consolida el reconeixement de les nenes-noies davant del grup en aquesta nova etapa.

sessions de 3 hores o intensives de 6 hores 
entre 4 noies i 7 noies
a realitzar en espais de confiança de les nenes i les família

3. Celebrant la menopausa

Us oferim un espai per a dones que estan en la fase del climateri o ja tenen la menopausa i en volen saber més, compartir-ho amb altres dones i celebrar-la. Compartim informacions pràctiques, sobre els canvis fisiològics, emocionals i relacionals i fem una cerimònia sencilla d’introspecció i alliberació dels vells patrons i expectatives perque les dones que hi participen puguin obrirse a estar en més-pausa i plenitud en endavant.

1 sessió de 4 hores 
entre 2 i 13 dones
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s