Col·laboracions, clientes i usuàries

Col·laboracions habituals:

Associació 9 Món, acompanyant Migjorn 

LOGO_NOUMON

9 Món treballa per la difusió d’una cultura de la salut que posi el respecte i la confiança en el centre de la vida. Sóc membre fundadora de l’associació i responsable de l’àrea d’educació.

 

Casa de naixements Migjorn

migjorn

Una cooperativa amb la sensibilitat necessària per acompanyar la vida des del seu inici.

 

 

Red CAP’s 

RED CAPSCentre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS). “La salut és aquella manera de viure que és autònoma (amb suficient autonomia personal per portar a terme raonablement els nostres projectes de vida), solidària (amb la salut dels altres, i per tant, en la lluita contra els determinants negatius per la salut, socials, econòmics, de gènere, ambientals, etc), i joiosa (manera de viure amb alegria, optimisme i esperança)” 1983-2019.

 

Xarxa de dones per la Salut

xarxa de dones per la salut

Una xarxa de dones feministes motivades per la salut de les dones i del conjunt de la població organitzades en diferents col·lectius i àmbits: d’usuàries, d’ajuda mútua, de professionals, d’activistes per la salut.

Creiem que hem de ser subjectes actius en el procés de salut i desitgem millor qualitat, equitat i calidesa en l’atenció sanitària i polítiques potenciadores de salut amb perspectiva de gènere.

 

XELL

XELL

Xarxa d’educació lliure.

 

logo-caiev

CAIEV 

Centre d’assessorament i investigació d’educació viva

 

Clientes i usuàries:

Institucions públiques

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (Pla de Barris de les Planes, Pla Educatiu d’Entorn), Ajuntament del Prat de Llobregat (Pla Jove del Prat de Llobregat), Servei d’Ocupació de Catalunya.

Entitats

Institut Català de les Dones, Fòrum contra les violències de Gènere, Màster de Participació i Polítiques Locals de la UAB, Taula intercultural del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, La Farinera del Clot, E1dos Dinamització Social, Cooperativa Fil a l’Agulla, Cooperativa Mas Franch, Cooperativa Cal Cases, Associació Noves Propostes, Fundació Universitat Internacional de la Pau, Assemblea Cooperació per la Pau, Postgrau en Teatre i Educació de l’Institut del Teatre de Vic, Casal de Joves Palau Alòs, Masia de la Guineueta, IES Eugeni d’Ors i IES Rubió i Ors de l’Hospitalet de Llobregat, Espai de Joc l’Arbreda, Associació l’Albada, Escola viva El Roure, Oficina d’Educació de la Cooperativa Integral Catalana, Escola Patothom, Impacta’t Teatre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s