Destacat

·:· Us Oferim ·:·

      Vivències en Femení

··

Celebracions Rituals

 

·:· Actualitat ·:·

A continuació podeu consultar totes les entrades d’actualitat. Les activitats, serveis i intervencions que fem en el dia a dia. Recordant que estem a la teva disposició per oferir-te serveis a mida i amb tot el cor. Fins aviat!

Cicle menstrual al Festival de Yoga d’Olot

·El ciclo menstrual a favor de la vida

13, 14 y 15 de agosto

El ciclo menstrual es uno de los portales de conocimiento que atraviesa el cuerpo de la mujer, lunación a lunación. Escuchar nuestro ritmo nos permite aprender los secretos del reposo, los momento óptimos para la acción, la voluptuosidad de nuestra belleza y del placer con los otros, del tiempo de reordenar y usar la medicina de los límites y la asertividad.··

  • Conoceremos los detalles fisiológicos y arquetípicos de cada fase del ciclo menstrual y sus posibles influencias en las distintas esferas de nuestra vida.
  • Realizaremos el cinturón menstrual de protección.
  • Os presentaré distintos calendarios para reapropiaros del tiempo propio.
  • Conoceremos más de las copas menstruales y las compresas de tela, y si lo deseas podrás comprarlas.
  • Compartiremos sobre la entrega de la sangre menstrual a la tierra y al agua.

·Os esperamos en LA GARROTXA – Batet de la Serra, 17812 Girona ·:· festivalyoga@festivalyoga.org ·:·

Lo que se encuentra en el paraiso. Mai-te Carbonell
Lo que se encuentra en el paraiso. Mai-te Carbonell.

Cicle Menstrual a l’Espai Lila de Sant Just

El dilluns 29 seguim amb les activitats per la Salut Integral de les Dones! Compartirem la xerrada-taller sobre “El cicle menstrual” ·:· Complisses de la iniciativa de l’Espai Lila de Sant Just Desvern · Felices de seguir compartint!!

FLYER ESPAI LILA 29-5-17

Menstruació: copes i esponges

Menstruació_ copes i esponges. LA CIRANDA

El dilluns 22 de maig a les 17 hores ens trobem al Centre Cívic “Les Tovalloles” de Sant Feliu de Llobregat. LA CIRANDA oferirem una xerrada/taller sobre menstruació copes i esponges, adreçada al Consell Municipal de Dones.

Compartirem sobre la menstruació i el cicle hormonal, sobre mètodes de gestió del sagnat alternatius i visions empoderadores sobre la sang menstrual.

Fins llavors!

Podeu consultar altres intervencions i recursos sobre la menstruació aquí

Xerrades sobre Sexualitat infantil i Cicle menstrual ·:·

Us presentem les xerrades sobre Sexualitat InfantilCicle Menstrual que oferim a Sant Cugat del Vallès, Barcelona i rodalies.
·
Des de La Ciranda col·laborem amb Montse Catalán i Esther Prim de Migjorn, casa de naixements per cuidar de la vida des dels seus inicis, en sintonia amb els ritmes del propi cos, i des del potencial de salut i benestar que tenim tots i totes. També formem part del grup d’investigació de Cicles, que treballa per apropar “la Sexualitat a favor de la vida” a escoles, empreses i professionals socio-sanitaris. I col·laborem amb Verónica Ramilo de l’Asociación Estatal de Profesionales de la Sexología.
·
L’Educació Afectivo-Sexual i Reproductiva és una via per millorar la vivència del propi cos, les relacions de bon tracte, respecte i confiança en els vincles afectius i sexuals, i per col·laborar en la construcció d’una societat més hermosa, conscient i saludable.
·
Sexualitat infantil xerrada
Hem treballat la sexualitat infantil a projectes de la Xarxa d’Escoles LLiure de Catalunya, en centres cívics, amb AMPA’s i amb dones amb diversitat funcional.

·:·

Cicle menstrual, xerrada - taller
Hem treballem el cicle menstrual amb nenes que encara no menstruen, en celebracions de la menarquia, en grups de dones i grups d’homes i amb dones sense menstruació (en climateri i menopausa)
·:· Estem a la vostra disposició ·:·

Júlia Sánchez Andreo 
635082281
laciranda@gmail.com